fbpx
2 Blyga Läppar Live på Västgård 28/7
Föredrag i Fria Skog-logen

Vi vet att det är många som har jakthundar, draghundar och även andra hundar som bor i hundgårdar. Man får ibland lite dåligt samvete för att de får lite stimulans. Det står t o m i Djurskyddslagen att de skall finnas ”berikningar”.

På Västgård Game fair får ni en riktigt bra föreläsning som kommer att hjälpa dig och din hund genom:
5 enkla sätt att ge hundgårdshunden en berikande vardag

Både jakt- och draghundar är säsongsarbetande hundar med hög motivation och stort driv i vardagen. Under lågsäsong blir de lätt rastlösa och börjar skälla, gräva och förstöra inredningen i sina hundgårdar. Marlene Bjennong Hällström etolog och specialiserad på arbetande hundar och hundar i flock kommer till Västgård och föreläser. Hon pratar om drivkrafterna bakom den arbetande hunden och hur vi med enkla medel kan ge våra hundar en berikande vardag i sina hundgårdar.

Marlene Hällström ligger bakom utbildningsplattformen MeMush Academy med onlinekurser för hundägare över hela världen. Hon är själv slädhundsförare och tävlar medeldistans med sina sexton siberian huskies. För närvarade läser hon en masterutbildning i etologi på Royal (Dick) School of Veterinary Studies i Edinburgh och arbetar som Förbundskapten i Svenska Draghundsportförbundet.

Västgårdsteamet är glada att Marlene Bjennong Hällström kommer och delar med sig av sina enkla superbra tips till hundägare!