fbpx

Info

Om Västgård Game Fair

Dags för 5:e året!

Sista helgen i juli 2020 är det dags för Västgård Game Fair igen! Årets mässa blev en succé med festivalstämning och aktiviteter som lockade besökare från stora delar av Sverige. Som vanligt, och traditionsenligt, bjuder vi nästa år in till en mässa med både gamla och nya inslag. Vår ambition är att det ska finnas något för alla!

Nästa år firar vi dessutom 5-årsjubileum. Tiden har gått otroligt snabbt från den dagen vi tog beslutet att fortsätta driva Game Fair i Kallbygden efter Fävikens nedläggning efter 2015 års mässa. Men det är väl som man brukar säga; tiden går snabbt när man har roligt.

Under åren som gått har vi samlat ihop idéer på vidareutveckling för att kommande års mässa ska bli ännu mer intressant. Långsiktigt jobbar vi med att bredda mässan för att bland annat få in mer fiske och vildmarksliv. Det ska locka en bredare publik samtidigt som vi vill tillgodose fler specialintressen. Kort och gott är vår målsättning att fler besökare ska finna intresse i Västgård och den unika atmosfär och glada stämning vi har här.

Har du något du vill se nästa år eller förslag på förbättringar, maila oss gärna på info@hako.a.vaia.cloud

Västgård Game Fair tog i år emot över 150 utställarmontrar med ca 200 företag och hade över 20.000 besök under sista helgen juli. Mässan arrangeras i Kall, Åre Kommun, ca 10 mil väster om Östersund. Västgård ligger vackert på en sydsluttning med egen strandlinje längs med hela mässområdet och det vackraste panorama man kan tänka sig över Kallsjön och Åreskutan.