fbpx
Svenska Jägareförbundet på Västgård Game Fair 2023

Den anrika tidningen Allt om Jakt & Vapen är som vanligt på plats på utställarområdet. I deras monter kan ni vinna en ny Winchester Xpert 22 LR, träffa hela redaktionen samt passa på att teckna en prenumeration till ett kanonpris!

Allt om Jakt & Vapen startades redan 1983 och har sedan dess levererat jakttidningar till den svenska jägaren. Tidningen har ett varierat innehåll med allt från jaktreportage till aktuella nyheter, tester av vapen och produkter, samt skolor där läsarna kan lära sig att göra smarta jaktprylar, eller få tips på hur man tränar sin jakthund på bästa sätt.
– Vi är den svenska allmogejägarens tidning. Vi strävar inte efter att vara mest extrem, utan vi fokuserar på de jaktformer som den stora delen av den svenska jägarkåren ägnar sig åt. Men tack vare att Sverige är ett avlångt land så blir variationen stor, säger Katharina Olsson, marknadschef på tidningen.

Livesändning
För er som av någon anledning inte är på plats under mässhelgen kommer Allt om Jakt & Vapen sända live från mässan via sin YouTube-kanal.
– Det kommer bli en blandning av intervjuer med intressanta personer, allt från utställare och besökare, till föredragshållare, samt någon tur runt mässområdet är tanken. Se till att prenumerera på vår YouTube-kanal, och följ oss i våra sociala mediekanaler så missar ni ingenting, säger Katharina.

Vinn en Winchester Xpert Composite 22LR
I Allt om Jakt & Vapens monter har du chansen att vinna en Winchester Xpert Composite 22LR till ett värde av 6000 kronor.

Utöver livesändningar och tävlingar kommer Allt om Jakt & Vapen ha en rad bra erbjudanden på prenumerationer och prylar.
– Som prenumerant på Allt om Jakt & Vapen får man så klart 10 utgåvor av tidningen, men man får också full tillgång till vår webb, där man kan läsa senaste tidningen, leta upp gamla reportage och tester samt se alla våra filmer i fullt format. Som helårsprenumerant ingår även vår jägarförsäkring, som täcker både ansvar och olycksfall. Det är något som alla jägare verkligen behöver.
– Varmt välkommen in i vår monter, avslutar Katharina.