fbpx
Svenska Jägareförbundet på Västgård Game Fair 2023

Fredag & Lördag: FMX (och bil!)

Söndag: MTB Freestyle

Var beredd på actionfylld show när det blir freestyle show med motorcross, cykel och bil på strandscenen!

FMX-show med Johan Hellberg och Victor Marcusson Fre & lör
Johan Hellberg är en erfaren och passionerad motocrossförare med en imponerande karriär. Han har ägnat stora delar av sitt liv åt att utveckla sina färdigheter och behärska svåra trick. Hans favorittrick är “Dead Body” och “Captain Morgan,” vilket visar på hans kreativitet, lekfullhet och förmåga att utföra utmanande stunts. Johan började köra motocross vid en ung ålder och började hoppa 2009. Han älskar adrenalinkicken och spänningen som hoppningen ger honom. Johan har deltagit i många roliga event, men Västgård Game Fair är en av hans favoriter. Han är blygsam och skulle aldrig våga göra något framför en stor publik som han har gjort i motocrossen. Johan är en äkta äventyrare på två hjul.

Victor Marcusson är en modig och erfaren FMX-förare med en rad imponerande meriter. Han är 30 år gammal och har ägnat stora delar av sitt liv åt att bemästra motocross och FMX. Hans favorittrick är den skrämmande “Tsunami Backflip”, som visar på hans våghalsighet och förmåga att ta risker. Victor har tävlat i FMX sedan 2008 och har rest runt på flera event internationellt. Hans senaste framgång var när han vann en “Best Trick”-tävling på Friends Arena i vintras. Trots sina framgångar är Victor ödmjuk och skämtar om att han snart kommer att vara halvvägs till pensionen. Han har en humoristisk inställning till sin egen talang och skämtar om att vara “tallanglös” med vapen. Victor är en äventyrlig förare som ständigt strävar efter att överträffa gränserna och imponera på publiken med sina stunts.

MTB Freestyle-show Sön
Sveriges största cykelshow med världscupsatleter i MTB Freestyle kommer till Västgård. Volter och cykeltricks i världsklass 5m upp i luften. Efter var avslutad show får besökarna möjlighet att testa cyklarna i en enklare bana.