fbpx
Svenska Jägareförbundet på Västgård Game Fair 2023

I sommar kommer Svenska Jägareförbundet finnas på plats med en fullspäckad monter på Västgård Game Fair. Det blir även tävlingar, prova på-skytte, trofébedömning och paneldebatt i logen.

I Svenska Jägareförbundets monter kommer det hända många spännande saker hela tiden! Testa den nya VR-skyttesimulator från GAIM, där du har chans att vinna just en sådan simulator från GAIM. Eller varför inte visa dina kunskaper om Jägareförbundet och jakt och tävla om ett vapenskåp från Scandinavian Safe.

På Västgårds skytteområde erbjuds prova-på skytte med hagel och 22 .LR. Alla jägare som vill ha sin trofé bedömd är välkomna till Jägareförbundets monter, där du även kan få avnjuta en kopp kaffe med jaktsnack bland likasinnade. För de unga besökarna erbjuds alla barn att bygga en egen fågelholk som de gratis får ta med sig hem.

Debatt om älgjakten och frågestunder med förbundets experter
Förutom allt detta så kommer det även bli frågestunder med förbundets experter på plats kring heta ämnen som fjälljakten, älgjakten samt fällor och fällfångst. På temat älg så planeras en paneldebatt om älgen och älgjakten under rubriken ”Har vi en jaktbar älgstam 2025”.

Blir du medlem på plats bjuder Jägareförbundet dessutom på entrébiljetten.