fbpx

Vi siktar på 2021!

Vi siktar på 29 juli-1 augusti 2021!
Vi kan ju inte annat tro än att det finns en morgondag? Man måste resa sig ur askan. Det har varit lite stökigt att som eventarrangör åka på något som ingen av oss kunnat ana, speciellt när det var dags för oss på Västgård att bjuda in er fantastiska gäster, utställare, medarbetare och vänner till 5-årsjubileum.

Planen inför 2021
Vi håller som vanligt koll på utvecklingen och kommer hålla er uppdaterade. För er utställare finns ett formulär upplagt på hemsidan där ni kan lämna en intresseanmälan. Vi kommer att köra igång förköpsförsäljningen för er besökare så snart vi ser att det är 100% säkert att vi kan arrangera mässan för sommaren 2021. Det datum vi siktar på är torsdag 29 juli (då campingen öppnar kl 12) till söndag 1 augusti. Mässdagar fredag, lördag, söndag som vanligt.

Vi vill tacka Casimir!
Casimir Wrede, vår tidigare delägare, speaker och hundområdesansvarige, kommer att gå vidare mot nya äventyr. Vi från Västgård tackar för dessa år!

Fredagsmys
Vi har faktiskt inte publicerat bilderna från 2019 än. Två fotografer, Anna Sofia Lindner och Leif Milling, förevigade en tid då vi hade det riktigt roligt. Det kommer att bli framtida fredagsmys.

Nyheter
För senaste nytt, gå in här på vår hemsida lite nu och då! Facebook i all ära, men man ser inte allt vi gör där (algoritmerna osv…).

Hellsingland Underground klara för 2021!
Musiken i denna video gjordes av Hellsingland Underground, som vi även kan presentera som klara för Västgård 2021.

Grafik och animation gjordes av Per Anders Magnusson

Trevlig helg!